Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Lipiec 09, 2024

Janusz Chabior w kampanii edukacyjnej Motoroli i NAM. "Doświadczaj, nie nagrywaj!"

"W kinie doświadczaj, nie nagrywaj!" promuje zdrowe zasady zachowania podczas seansów (screen: YouTube/Motorola Polska)

"W kinie doświadczaj, nie nagrywaj!" – rusza edukacyjny projekt marki Motorola i New Age Media w Cinema City.

W ramach projektu na 377 ekranach w 41 obiektach kinowych będą emitowane trzy wersje spotu. Janusz Chabior, znany z wyrazistych ról w takich filmach, jak "Służby specjalne", "Botoks", "Ślepnąc od świateł", "Kobiety mafii", czy "Polityka", namawia w nich widzów, aby podczas seansu skupili się na doświadczaniu kinowych wrażeń, a nie rozpraszali siebie i innych korzystaniem ze smartfonów.

Czytaj też: Moya i Fusion Labs ruszają z kampanią o problemie nikotyny wśród nieletnich

Koncepcję kreatywną i produkcję zrealizowała agencja Tigers, a zespół New Age Media zadbał o emisję spotów. Emisja potrwa do końca bieżącego roku.

"W kinie doświadczaj, nie nagrywaj!" promuje zdrowe zasady zachowania podczas seansów.

Czytaj też: Fundacja "Maraton Warszawski" kończy współpracę z 4F i zarzuca marce produkcję ubrań za granicą

(AMS, 09.07.2024)