Wydanie: PRESS 05/2011

Kuchnia gotowania

W pierwszym rankingu telewizyjnych programów kulinarnych miesięcznika „Press” oceniamy 13 polskich produkcji. Wybraliśmy emitowane w telewizjach w marcu br. magazyny autorskie, cykliczne, prezentujące przepisy kulinarne i przygotowanie potraw. Dziewięcioro specjalistów – krytyków i praktyków kulinarnych – na naszą prośbę obejrzało je wszystkie, oceniając pod względem pięciu kluczowych kryteriów. Z ich not dla każdego programu wyciągnęliśmy średnią, która zdecydowała o miejscu programu w rankingu.

Więcej w majowym numerze "Press" - kup teraz e-wydanie

 

Aby przeczytać cały artykuł:

Zapisz się na nasz newsletter i bądź na bieżąco z najświeższymi informacjami ze świata mediów i reklamy. Pressletter

Press logo
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.