Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: internet

Dział: INTERNET

Dodano: Czerwiec 12, 2024

Kamila Biedrzycka i Mirosław Oczkoś prowadzą nowy program wideo "Super Expressu"

Program będzie w środy o godz. 21 (fot. materiały prasowe)

"Super Express" (Grupa ZPR Media) rusza z wieczornym formatem wideo na żywo "Nocna zmiana", który poprowadzą dziennikarka gazety Kamila Biedrzycka i specjalista ds. wizerunku Mirosław Oczkoś.

Biedrzycka i Oczkoś będą komentować bieżące wydarzenia polityczne. W programie mają się pojawiać telefony od widzów.

Czytaj też: Cezary Gmyz znowu w TV Republika. Zajmie się dziennikarstwem śledczym

Program "Nocna zmiana" oglądać będzie można od dziś w środy o godz. 21 na kanale "SE" na YouTube i stronie głównej Se.pl.

Kamila Biedrzycka prowadzi również poranny format wideo "Express Biedrzyckiej".

Czytaj też: TVP pożegnała się z Marcinem Szewczakiem, byłym reporterem "Wiadomości"

(KOZ, 12.06.2024)