O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: telewizja

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Luty 05, 2024

Monika Sawka, Bartosz Cebeńko, Kamila Biedrzycka i Maciej Adamiak dołączyli już do TVP

Bartosz Cebeńko w TVP Info pierwszy raz pojawił się w sobotę, prowadząc pasmo poranne (screen: Tvp.pl)

Do zespołu Telewizyjnej Agencji Informacyjnej TVP dołączyli Monika Sawka, Bartosz Cebeńko, Kamila Biedrzycka i Michał Adamiak.

Monika Sawka zadebiutowała w piątek w roli prowadzącej serwis "19.30". Wcześniej pracowała w Polsat News i Wydarzeniach 24. O tym, że przejdzie do "19.30", informowaliśmy nieoficjalnie w styczniu. W "19.30" dołączyła do prowadzących: Marka Czyża, Joanny Dunikowskiej-Paź i Zbigniewa Łuczyńskiego.

Czytaj też: TVN24 liderem kanałów informacyjnych, TV Republika awansowała na drugą pozycję

Bartosz Cebeńko w TVP Info pierwszy raz pojawił się w sobotę, prowadząc pasmo poranne. Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że jeszcze w lutym pojawi się jako gospodarz "Teleexpressu". Dołączy do Macieja Orłosia i Aleksandry Kostrzewskiej. Wcześniej Cebeńko pracował w Polsat News i Wydarzeniach 24.

W niedzielę w programie "Woronicza 17" debiutowała z kolei Kamila Biedrzycka. O tym, że będzie prowadzącą ten program, informowaliśmy w styczniu. Biedrzycka nadal będzie też związana z "Super Expressem".

W sobotę jako prowadzący serwisy TVP Info pojawił się Maciej Adamiak. W przeszłości pracował już w TVP Info, a później w TVP Sport.

Czytaj też: Ruszy stacja Super Express TV. Grupa ZPR Media uruchamia kanały w modelu FAST

(MNIE, 05.02.2024)