Prawo komunikacji elektronicznej skierowane do Sejmu  |  Rynek dystrybucji prasy zdominuje Kolporter  |  Przetarg mBanku rozstrzygnięty  |  CMWP stanęło w obronie katolickiego radia  |  Czy Zoom TV wznowi "Magię nagości. Polska"?  |  Szef KRRiT chce powiększyć ofertę  |  Oglądalność Polsat Hit Festiwalu w Sopocie  |  TVP przeniesie "Magazyn Ekspresu Reporterów"  |  Redaktor naczelny "Evo Magazine"  |  Widownia serialu "Matylda"  |  Kiedy ruszy Viasat True Crime?  |  SGL przygotowało założenia i spot  |  TikTok ogranicza wpływy  |  PAP wraca do nagrody  |  Nowy dyrektor Coca-Cola Services Polska  |  StormMedia  |  Kaufland ponownie wybiera  |  Nowa szefowa szwajcarskiego nadawcy SRG  |  David Beckham ambasadorem  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 41 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Kwiecień 29, 2023

Płodni rozpoczynają współpracę z piwem Miłosław. Twarzą kampanii Robert Makłowicz

Kampania promuje piwa sygnowane nazwiskiem Makłowicza (fot. materiały prasowe)

Agencja kreatywna Płodni rozpoczęła współpracę z Browarem Fortuna i realizuje dla spółki kampanię promującą markę piwa Miłosław, której twarzą został Robert Makłowicz.

Kampania pod hasłem "Lato niejeden ma smak" promuje dwa piwa z portfolio marki Miłosław – drugą edycję ArcyIPA i premierową edycję ArcyAPA. Agencja odpowiada za całościową realizację kampanii – od wypracowania idei kreatywnej i koncepcji działań po kompleksową realizację, uwzględniając stworzenie key visualu, produkcję spotów wideo i sesji fotograficznej, outdoor, komunikację w social media (w tym tworzenie contentu, działania performance i aktywacje konkursowe), a także aktywności z influencerami.

Czytaj też: Jan Śpiewak zgłasza do prokuratury szefów Kanału Sportowego za promocję alkoholu

Agencja została wybrana w drodze przetargu.

(KAP, 29.04.2023)