Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: Koronawirus

Dział: INTERNET

Dodano: Marzec 05, 2020

Teksty Wyborcza.pl o koronawirusie w otwartym dostępie

Wyborcza.pl wysyła także newsletter o wirusie (screen: Wyborcza.pl)

Wyborcza.pl (Agora) zdecydowała się udostępnić wszystkim czytelnikom artykuły dotyczące koronawirusa. Do tej pory były one za paywallem.

"Widzimy, że pojawia się wiele niesprawdzonych, wręcz kłamliwych informacji i porad, które niepotrzebnie podkręcają emocje. Chcemy dać temu odpór, a czytelnikom, nie tylko naszym dotychczasowym prenumeratorom, szansę na dostęp do sprawdzonych informacji i porad, bez siania paniki" - napisała szefowa serwisu Aleksandra Sobczak.

Wyborcza.pl wysyła także newsletter o wirusie.

Jak wynika z danych Gemius/PBI, serwis Wyborcza.pl odwiedziło w styczniu 2020 roku 5,37 mln użytkowników (wzrost o 8,48 proc. w stosunku do stycznia 2019 roku).

Galeria: World Press Photo - 2020 nominacje do Zdjęcia Roku i Fotoreportażu Roku

(JSX, 05.03.2020)