Reakcje po odejściu Smokowskiego z Kanału Sportowego  |  Niska słuchalność radia Tok FM  |  Nagrody KTR przyznane  |  Wicenaczelny kanału Krzysztofa Ziemca  |  TVP ABC z minimalną przewagą  |  Zmiany w emisji serialu "Piłkarki. Dziewczyny z boiska" w TTV  |  Wydawca porannego programu Radia Złote Przeboje  |  Redaktorka naczelna "Telemagazynu" w Polska Press  |  Zestawienie miesięczników poradnikowych  |  Serwis VoD 35mm.online WFDiF będzie częściowo płatny  |  OMD Group wygrywa przetarg  |  Fabryka Komunikacji Społecznej przeprowadzi kampanię  |  Grow Now otwiera biuro  |  Agencje biorące udział w przetargu Ministerstwa Cyfryzacji  |  Disney zdobył 57 wyróżnień Creative Emmys. Triumf "Szoguna"  |  Durow wprowadza zmiany w Telegramie. Znikają niektóre funkcje  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 33 newsy ze świata mediów i reklamy  |  Od początku września w kioskach także nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Parafianowicz, sylwetka Piętki, czy Mróz pisze sam? Polecamy!  |

Temat: telewizja

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Wrzesień 09, 2024

Maciej Rock, Patricia Kazadi i Adam Zdrójkowski poprowadzą "Must be the music" Polsatu

Program pojawi się na antenie wiosną 2025 roku (fot. materiały prasowe)

Nową edycję talent show "Must be the music" Polsatu poprowadzą Maciej Rock, Adam Zdrójkowski i Patricia Kazadi. Program pojawi się na antenie wiosną 2025 roku.

Wcześniejsze sezony prowadzili Maciej Rock i Paulina Sykut-Jeżyna.

Czytaj też: Średnio 401 tys. widzów debiutu programu "Moja mama i twój tata" w Polsacie

Rock to też m.in. gospodarz talent show "Idol". Obecnie jest jednym ze współprowadzących "Halo tu Polsat" i "Twoja twarz brzmi znajomo".

Patricia Kazadi w przeszłości prowadziła "X Factor" i "You can dance. Po prostu tańcz" w TVN. Jest aktorką i piosenkarką.

Adam Zdrójkowski jest aktorem, znanym m.in. z serialu "Rodzinka.pl" TVP 2. W Polsacie prowadzi eventy, a w TVP w przeszłości był gospodarzem części zza kulis "The Voice of Poland" i "The Voice Kids".

W jury zasiądą m.in. piosenkarze Dawid Kwiatkowski i Sebastian Karpiel-Bułecka oraz wokalistka Natalia Szroeder.

Czytaj też: Polsat na razie bez premierowych odcinków paradokumentu "Trudne sprawy"

Dotąd ostatnią, 11. edycję pokazano wiosną 2016 roku. Przyciągała średnio 2 mln widzów (pierwsza miała 3,4 mln).

Show "Must be the music" (wtedy z podtytułem "Tylko muzyka") zadebiutował w Polsacie wiosną 2011 roku. W jury zasiadali m.in. specjalistka od emisji głosu Elżbieta Zapendowska, dyrygent Adam Sztaba i nieżyjąca już piosenkarka Kora.

W programie biorą udział zespoły, wokaliści i instrumentaliści. Zwycięzcami były m.in. zespoły Enej i LemON.

Czytaj też: W nowym "Press": Parafianowicz, sylwetka Piętki, czy Mróz pisze sam?

(MNIE, 09.09.2024)