Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: prasa

Dział: PRASA

Dodano: Lipiec 10, 2024

Z powodu awarii w drukarni „Tygodnik Powszechny” ma opóźnienie w dystrybucji

W punktach obsługiwanych przez Kolporter nowy numer tygodnika jest dostępny jak zwykle, czyli od środy (fot. Łukasz Gągulski/PAP)

Nowy numer „Tygodnika Powszechnego” dopiero w czwartek trafi do sieci Empik i saloników prasowych. To w związku z awarią w drukarni Walstead w Starachowicach.

O utrudnieniach redakcja „Tygodnika Powszechnego” poinformowała na swoim profilu na Facebooku.

Czytaj też: Dziś okrągły stół w sprawie Prawa autorskiego. „Los polskich mediów w rękach premiera”

Czytamy tam: „Z przykrością informujemy, że w następstwie poważnej awarii w drukarni Walstead w Starachowicach, pierwszy dzień sprzedaży Tygodnika w salonach Empiku i w salonikach prasowych (Relay i Inmedio) ruszy dopiero w czwartek (…). Jest nam niezwykle przykro z powodu zaistniałej sytuacji i zachęcamy do czytania Tygodnika na naszej stronie”.

W punktach obsługiwanych przez Kolporter sprzedaż nowego numeru rozpocznie się dziś, czyli jak zwykle – w środę.

Czytaj też: Sąd uchylił karę nałożoną przez Świrskiego na Tok FM za krytykę podręcznika do HiT

(MZD, 10.07.2024)