Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: public relations

Dział: REKLAMA

Dodano: Lipiec 09, 2024

PGE Polska Grupa Energetyczna odwołała przetarg na usługi public relations

PGE Polska Grupa Energetyczna SA jest notowana na warszawskiej giełdzie (fot. materiały prasowe)

PGE Polska Grupa Energetyczna odwołała przetarg na świadczenie usług z zakresu public relations – dowiedział się "Presserwis".

Przetarg został ogłoszony w lutym br. W konkursie ofert miała zostać wybrana agencja, do której obowiązków należałyby działania z zakresu media relations, issue managementu i public affairs. Wybrana agencja miała podpisać umowę na dwa lata.

Czytaj też: Totalizator Sportowy unieważnia kolejny przetarg. Tym razem na działania w internecie

Biuro prasowe PGE nie podało powodu odwołania przetargu, ani ile agencji brało w nim udział. Nie dostaliśmy też odpowiedzi, czy w najbliższym czasie zostanie uruchomiony kolejny przetarg.

(KAP, 09.07.2024)