Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Czerwiec 17, 2024

Marcin Arkuszewski z początkiem czerwca client partnerem w dentsu X

Ostatnio Arkuszewski związany był z Zenith (fot. materiały prasowe)

Z początkiem czerwca do zespołu agencji mediowej dentsu X (dentsu Polska) dołączył Marcin Arkuszewski. Objął stanowisko client partnera i odpowiada za kompleksową obsługę klientów Santander Bank Polska i Generali.

Arkuszewski z branżą mediową związany jest od półtorej dekady, kiedy to dołączył do Mediacom, gdzie przeszedł drogę od juniora do managera i odpowiadał za obsługę takich marek, jak Bayer, Electronic Arts, Mars/Wrigley.

Czytaj też: Katarzyna Kazana i Anna Krzysiak zastąpią Grabowskiego i Muszyńskiego w zarządzie EssenceMediacom

Przed dołączeniem do dentsu X przez osiem lat związany był z agencją Zenith, ostatnio jako communications & business director objął zarządzanie zespołem klienckim obsługującym kilkunastu klientów. Wraz ze swoim zespołem odpowiadał za kompleksową obsługę mediową i komunikacyjną klientów, z uwzględnieniem projektów badawczych, contentowych i PR.

Raportuje bezpośrednio do Nicolette Senye, media practice lead w dentsu Polska.

Czytaj też: Emilia Czerwiec przechodzi z agencji Ancymony do agencji Insignia

(KAP, 17.06.2024)