Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Czerwiec 13, 2024

Emilia Czerwiec przechodzi z agencji Ancymony do agencji Insignia

Emilia Czerwiec przez ostatnie sześć lat pracowała w agencji Ancymony (fot. materiały prasowe)

Do agencji Insignia na stanowisko creative group head dołącza Emilia Czerwiec.

W Insigni będzie zarządzała zespołem kreatywnym, pracami kreatywnymi dla stałych klientów oraz pozyskiwaniem nowych klientów w procesach przetargowych.

Czerwiec ma kilkunastoletnie doświadczenie w branży, które zdobywała m.in. w agencjach Hand Made, Schulz Brand Friendly i Midea. Przez ostatnie sześć lat pracowała w agencji Ancymony, finalnie na stanowisku business unit manager & creative lead.

Jest zdobywczynią wielu branżowych nagród i wyróżnień: nagrodzona i wielokrotnie nominowana do Effie, nagrodzona Złotą Tarczą, wyróżniona Kreaturą i kilkukrotnie nominowana do YouTube Awards.

(AMS, 13.06.2024)