Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Co-CEO w firmie Better  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Luty 07, 2023

Lidl z akcją promującą aplikację Lidl Plus

Celem akcji jest promocja aplikacji dostępnej na telefony Android oraz iOS (screen: YouTube/KuchniaLidla.pl)

Lidl uruchomił akcję promocyjną, w której klienci będą otrzymywali zdrapki z rabatami w aplikacji Lidl Plus. Promocja, mająca na celu zwiększenie liczby użytkowników aplikacji, potrwa do 25 lutego.

Klienci za każdy zakup w sklepach sieci będą otrzymywać zdrapki, w których znajdą się kupony rabatowe na kolejne produkty. Celem akcji jest promocja aplikacji Lidla, dostępna na telefony Android oraz iOS.

Czytaj też: Zakaz reklamy energetyków najbardziej uderzy w Red Bull Polska i Foodcare. Na reklamy w sumie wydano 280 mln zł

Za działania mediowe online i offline sieci sklepów odpowiada Havas Media, która w październiku zeszłego roku przedłużyła trwającą od 2016 roku współpracę z Lidlem. Lidl współpracuje również z GPD, która zajmuje się realizacjami ATL, BTL i digitalowymi marki od 12 lat. Za influencer marketing odpowiada LiquidThread. Natomiast za obsługę sklepów online Lidl Polska – Heart & Brain.

(KAP, 07.02.2023)