Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Styczeń 16, 2023

Michał Cieciak growth director w GPD Agency & Film Studio

Przez ostatnich siedem lat Michał Cieciak był związany z agencją Ancymony (fot. materiały prasowe)

Michał Cieciak dołączył do GPD Agency & Film Studio jako growth director.

Na nowo utworzonym stanowisku ma łączyć obowiązki new business oraz budowania komunikacji marketingowej agencji i studia filmowego.

Czytaj też: Papaya Films London producentem teledysku dla Shauna Farrugia

– Od dłuższego czasu zastanawialiśmy się nad wzmocnieniem naszych aktywności new business i tych związanych z budową marki agencji. Nie jest łatwo łączyć te kompetencje – mówi Natalia Szykuła, CEO GPD Agency.

– GPD ma potencjał, by być prawdziwym partnerem biznesowym, czego dowodzą relacje, które firma zdołała zbudować z klientami – dodaje Michał Cieciak.

Przez ostatnich siedem lat Cieciak związany był z agencją Ancymony, gdzie odpowiadał za pozyskiwanie nowego biznesu, a w ostatnim czasie pracował jako business development director, pełniąc również obowiązki communication directora.

Czytaj też: Stowarzyszenie Twórców Grafiki Użytkowej zarzuca Andrzejowi Pągowskiemu psucie wizerunku branży

GDP Agency & Film Studio to jedna z największych polskich agencji niezależnych. Zatrudnia ponad 370 osób i posiada własne, w pełni wyposażone studio filmowe. Do obecnych klientów agencji należą m.in. Lidl PL, Lorenz Bahlsen (Crunchips), Mlekpol (Łaciate), Delecta, Santander Consumer Bank, Spółdzielcza Grupa Bankowa (SGB), Sokołów, Kinderkraft, OneDayMore oraz JohnDog.

(AMS, 16.01.2023)