Z pełnym wydaniem newslettera "Presserwis" na Państwa skrzynki wracamy już w poniedziałek  |  Na Press.pl na bieżąco najważniejsze newsy o mediach i reklamie  |  Masz już "Presserwis"? Publikujemy tam kilkadziesiąt mniejszych i większych materiałów – newsów, analiz, opinii  |  To tematy, o których potem mówią inni  |  Możesz zamówić "Presserwis" – kliknij tutaj  |  Od początku września w kioskach także nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Parafianowicz, sylwetka Piętki, czy Mróz pisze sam? Polecamy!  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Wrzesień 05, 2024

Karolina Skwarek-Michałowska na czele domu produkcyjnego GoldenProduction

Karolina Skwarek-Michałowska dołączyła do GoldenSubmarine trzy lata temu (fot. materiały prasowe)

Agencja GoldenSubmarine utworzyła własny dom produkcyjny – GoldenProduction. Na czele nowej marki, zajmującej się kompleksową realizacją materiałów filmowych, stanęła Karolina Skwarek-Michałowska.

Skwarek-Michłowska podkreśla, że powołanie domu produkcyjnego wynika z chęci uniezależnienia się i możliwości ubiegania się o zewnętrzne budżet. "Kręcimy reklamy, które sprzedają idee, promują usługi i produkty. Cieszę się, że będziemy wraz z zespołem pracować na swoją marką" – podkreśla nowa szefowa GoldenProduction.

Marta Krysik, wiceprezeska GoldenSubmarine, dodaje, że agencja potrzebowała studia, które rozumie postdigitalowe czasy, gdzie nie tylko internet, ale i wideo są wszechobecne. "Teraz to będzie możliwe" - stwierdza.

Utworzeni GoldenProduction to konsekwencja rozwoju obszaru wideo i foto w agencji, który rozpoczął się trzy lata temu – wtedy właśnie Karolina Skwarek-Michałowska dołączyła do GoldenSubmarine. Pod jej okiem powstawały materiały filmowe dla takich klientów, jak NIVEA, LEGO, Grycan, E.Wedel, CEDC, Bionorica czy Intersnack.

(KAP, 05.09.2024)