Spółka Extradom.pl Wirtualnej Polski zmniejszyła stratę  |  Grupa Żywiec rozpoczyna przetarg  |  Miliony złotych opłaty audiowizualnej od podmiotów VoD  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Powrót do "The Voice of Poland"  |  Zestawienie miesięczników dla dzieci i młodzieży  |  Starsza specjalistka ds. licencji w Filmotece Narodowej  |  Drugi sezon "Uroczyska" z Antonim Królikowskim  |  Aż 70 proc. Polaków wybiera zakupy na platformach typu marketplace  |  Dentsu Polska po przetargu  |  Feeders Agency realizuje  |  Rebranding Pfleiderer Polska  |  LFP zatwierdza umowy z DAZN i beIN Sports na transmisje ligi francuskiej  |  Kolejny dziennikarz zamordowany w Meksyku  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 35 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: internet

Dział: INTERNET

Dodano: Sierpień 06, 2024

"Rzeczpospolita" rusza z serwisem Pro.rp.pl. Ma być skierowany do specjalistów

Serwis Pro.rp.pl oferuje m.in. raporty branżowe, prognozy biznesowe oraz analizy, w tym te dotyczące orzeczeń sądowych z obszaru prawa gospodarczego, cywilnego oraz pracy i ubezpieczeń (materiały prasowe)

"Rzeczpospolita" rusza z serwisem Pro.rp.pl skierowanym do specjalistów z takich branż, jak prawo, biznes, finanse i zarządzanie. Serwis dostępny będzie w osobnym pakiecie subskrypcyjnym.

Jak czytamy w komunikacie, serwis Pro.rp.pl oferuje m.in. raporty branżowe, prognozy biznesowe oraz analizy, w tym te dotyczące orzeczeń sądowych z obszaru prawa gospodarczego, cywilnego oraz pracy i ubezpieczeń.

Czytaj też: Kolejne zmiany w Wirtualnej Polsce Media. Jacek Amsterdamski w zarządzie

Subskrybenci będą mieli dostęp do newsletterów premium: "Niezbędnik przedsiębiorcy", "Prawo co dnia: biznes", "Prawo co dnia: podatki i rachunkowość", "Prawo co dnia: administracja i samorząd" oraz "Prawo co dnia: kadry i płace".

"Wprowadzenie PRO.RP.PL odpowiada na rosnące zapotrzebowanie na specjalistyczne treści wspierające profesjonalistów, prawników i menedżerów w ich pracy. Stawiamy na nasze najmocniejsze kompetencje: analizy prawnicze i raporty biznesowo-ekonomiczne" – mówi cytowany w komunikacie Maciej Maciejowski, prezes Gremi Media SA, wydawcy "Rzeczpospolitej".

Wszyscy obecni subskrybenci Rp.pl mogą przetestować Pro.rp.pl za darmo do końca sierpnia. Nowi subskrybenci, którzy zdecydują się na zakup autoodnawialnej subskrypcji, zapłacą tylko złotówkę za pierwszy miesiąc. W jego trakcie będą mogli w pełni przetestować produkt. Pełna oferta dostępna jest na stronie Pro.rp.pl.

Czytaj też: Tylko garstka mediów krytykowała przepisy gwarantujące mundurowym bezkarność

(MZD, 06.08.2024)