Konflikt między właścicielami spółki Astro  |  Branża PR ma nowy standard mierzenia skuteczności  |  Zysk Google Poland  |  "Ninja Warrior Polska"  |  Polsat Cafe kontynuuje talk-show  |  Emitel na dużym minusie  |  Producent "Hotelu Paradise"  |  Wyniki SkyShowtime w 2023 roku  |  Instytut Jagielloński przejmuje wydawcę  |  Publicis wygrywa globalny przetarg  |  Mediaplus  |  Tauber Promotion kończy z public relations  |  Z "USA Today" po roku odchodzi redaktor naczelny  |  Murdoch wprowadza do Wielkiej Brytanii serwis streamingowy  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś aż 48 newsów ze świata mediów i reklamy  |  Od początku lipca mogą Państwo również nabyć nowy numer magazynu "Press"  |  Kliknij tutaj, by zobaczyć zapowiedź nowego numeru. Chaciński o kulturze, której brak, a także Bojanowski, Nałęcz, CPK oraz Ziobro mediom – polecamy!  |

Temat: telewizja

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Czerwiec 29, 2024

Kolejna edycja bikini reality "Hotel Paradise" w jesiennej ramówce TVN Siedem

W programie samotne osoby poszukują partnera (fot. materiały prasowe)

W jesiennej ramówce TVN Siedem pojawi się dziewiąta edycja "Hotelu Paradise".

Z naszych informacji wynika, że nowością w tym sezonie będą pojedynki między uczestnikami. Program został już wcześniej nagrany (realizowane są dwie edycje jedna po drugiej) i czeka na emisję.

Czytaj też: TVN wygrał wiosnę. Poprawił wyniki w grupie komercyjnej 16-59 i zdystansował konkurencję

"Hotel Paradise" będzie kontynuowany. TVN Siedem ogłosił już internetowy casting do dziesiątej edycji, która może pojawić się w 2025 roku.

Ósmą edycję bikini reality "Hotel Paradise" oglądało wiosną br. w TVN Siedem średnio 383 tys. widzów. Jesienią 2023 roku siódmy sezon gromadził z kolei średnio 343 tys. widzów. Wiosną 2023 nie nadawano programu (od 25 maja do 11 sierpnia emitowano "Hotel Paradise. All Stars", który oglądało średnio 284 tys. osób).

Jesienią br. "Hotel Paradise" nie będzie miał konkurencji w postaci podobnego formatu "Love Island. Wyspa miłości". TV 4 (Grupa Polsat Plus) na razie nie zdecydował się na kolejną serię tego programu.

Czytaj też: Oglądalność programu "Lepsza Polska" Doroty Gawryluk. Mogło być lepiej

(MNIE, 29.06.2024)