Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: radio

Dział: RADIO

Dodano: Czerwiec 12, 2024

Artur Barciś i Mery Spolsky w Radiu Nowy Świat. Poprowadzą nowe audycje

Mery Spolsky będzie autorką audycji "Era Spolsky" (fot. materiały prasowe)

Aktor Artur Barciś i piosenkarka Mery Spolsky poprowadzą audycje w Radiu Nowy Świat.

Artur Barciś w audycji "Jak najBarciś" (w czwartki od 14 do 16) prezentować będzie muzykę filmową. Mery Spolsky będzie autorką audycji "Era Spolsky" (co dwa tygodnie w soboty od 13 do 14), która emitowana ma być na na przemian z programem Jana Niebudka "Muzyka odśrodkowa".

Czytaj też: Spadła słuchalność RMF FM, a wzrosła Radia Zet. Radio Maryja lepiej niż Trójka

Z kolei Damian Kwiek dołącza od do zespołu magazynu międzynarodowego "Cały nasz świat" jako współprowadzący i redaktor przygotowujący rozmowy do audycji. Kwiek z Radiem Nowy Świat współpracuje od listopada 2023 roku, nagrywa podcast "5 rewolucja".

(KOZ, 12.06.2024)