Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Kwiecień 11, 2024

Konkurs AD WO/MAN 2023 już za nami. Zobaczcie zdjęcia z gali

Tytuł AD Marketera roku 2023 trafił do Jerzego Hołuba, Vice President Marketing & Communications – Mastercard (fot. Wojciech Surdziel)

W Centrum Kreatywności Targowa w Warszawie rozstrzygnięto 12. edycję Konkursu AD WO/MAN. Kuba Sagan, Anna Podskarbi, Arleta Robinson, Agata Zeman i Pablo Dominguez Agregan zostali tegorocznymi laureatami konkursu. Jerzy Hołub, Vice President Marketing & Communications – Mastercard, został AD Marketerem 2023.

Przedstawiciele agencji reklamowych, mediowych, interaktywnych, agencji PR oraz studiów produkcyjnych, postprodukcyjnych i dźwiękowych wybierali w tym konkursie najlepszych w pięciu kategoriach: Agencje mediowe, Agencje reklamowe, Studia produkcyjne, Agencje PR oraz Young.

Pod tym linkiem poznają Państwo wszystkich laureatów oraz nominowanych w tegorocznym Konkursie AD WO/MAN

(MAT, 11.04.2024)