O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: internet

Dział: INTERNET

Dodano: Luty 05, 2024

Węglarczyk i Sekielski we wspólnym podcaście „Naczelni” w Onecie. Luźne rozmowy

Tomasz Sekielski i Bartosz Węglarczyk będą tłumaczyć, co dzieje się w polskiej polityce i w sferze społecznej (fot. materiały prasowe)

"Naczelni" – nowy podcast Bartosza Węglarczyka, redaktora naczelnego Onetu oraz Tomasza Sekielskiego, redaktora naczelnego tygodnika "Newsweek Polska" – startuje w poniedziałek. Mają to być luźne rozmowy z komentarzami do najważniejszych bieżących wydarzeń politycznych i społecznych.

W każdym odcinku Węglarczyk i Sekielski będą tłumaczyć to, co dzieje się w polskiej polityce i w sferze społecznej. – Z Tomkiem zawsze mi się świetnie pracowało, głęboko wierzę w powodzenie tego projektu. Jest to też okazja do połączenia dwóch silnych marek – Onetu i "Newsweeka" w duchu misji "RASP razem" – mówi Bartosz Węglarczyk, redaktor naczelny Onetu.

Czytaj też: Daniel Gorgosz odpowiedział na apel Solorza. Wypomniał mu brak reakcji za rządów PiS

– Zajmiemy się tym, co nas denerwuje, przeraża, śmieszy. Często rozmawiamy z Bartkiem, mogę obiecać, że będziemy się spierać i drwić ze wszystkiego – dodaje Tomasz Sekielski, redaktor naczelny "Newsweeka".

Nowe odcinki podcastu "Naczelni" będą się pojawiały w poniedziałki w Onet Audio w portalu Onet.pl i na Newsweek.pl.

Czytaj też: Jak Jagiełło o Grunwaldzie, czyli znani dziennikarze opowiadają o największych wpadkach

(PAR, 05.02.2024)