Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Czerwiec 07, 2023

Marcela Chełstowska business director w 180heartbeats + Jung v Matt

Marcela Chełstowska w branży reklamowej pracuje od ponad dekady (fot. Pl.linkedin.com/in/marcelachelstowska)

Marcela Chełstowska dołączyła do agencji 180heartbeats + Jung v Matt i objęła w niej stanowisko business director. W nowej firmie będzie odpowiadała m.in. za implementację strategii mającej na celu zwiększenie świadomości marki agencji oraz jej przychodu.

Ostatnie dwa lata pracowała jako account director w Grupie Freundschaft. Odpowiadała m.in. za planowanie i realizację launchowej kampanii Viaplay w Polsce. Współpracowała też z takimi klientami, jak Erli.pl, Dr. Oetker i Netia. Wcześniej zbierała doświadczenie w Scholz & Friends, The Digitals oraz w Valkea Media.

(KAP, 07.06.2023)