Szefowa redakcji publicystyki Radia 357  |  Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR poszukuje dyrektora  |  Dokument "Król Zanzibaru" w Playerze  |  Muzycy w programie Spotify wspierającym wschodzące talenty w Polsce  |  Instytut Książki z nową dyrekcją i planami  |  Pierwsze wydanie specjalne "Świata Wiedzy Extra"  |  Zgłoszenia do nagrody "Ślad" im. bpa Jana Chrapka  |  Do sprzedaży trafił Pomocnik Historyczny "Polityki"  |  Consumer and digital director w Castoramie  |  Spoty dla KPRM  |  Warszawa poszukuje agencji reklamowej  |  Unilever wraca do telewizji z kampanią  |  Warner Bros. Discovery zatrudnia byłego sekretarza prasowego Białego Domu  |  Australijska dziennikarka, która siedziała w więzieniu, nie została dopuszczona przed kamery  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 41 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Styczeń 20, 2023

Polski Związek Łyżwiarstwa Figurowego z konkursem na nowe logo

PZŁF chce odświeżyć logotyp (fot. materiały prasowe)

Polski Związek Łyżwiarstwa Figurowego uruchomił konkurs, w którym wybrane zostanie nowe logo istniejącego od 1921 roku związku.

Prace można przesyłać w pliku pdf do 28 lutego br. pod adresem [email protected]. Konkurs przeznaczony jest dla osób pełnoletnich, a autor zwycięskiego projektu otrzyma nagrodę w wysokości 5 tys. zł netto.

Czytaj też: Stowarzyszenie Twórców Grafiki Użytkowej zarzuca Andrzejowi Pągowskiemu psucie wizerunku branży

Wyniki opublikowane zostaną 24 marca 2023 roku. Udział w konkursie jest nieodpłatny.

(KAP, 20.01.2023)