Sejm odrzuca postulaty twórców  |  Spada zaufanie do mediów w Polsce  |  Co-CEO w firmie Better  |  Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: technologie

Dział: TECHNOLOGIE

Dodano: Grudzień 23, 2022

Microsoft musi ustosunkować się do decyzji (fot. Pixabay.com)

W styczniu br. CNIL nałożyła taką samą grzywnę na koncern Meta i Facebook oraz 150 mln euro na Google, także za ich politykę w zakresie "ciasteczek".

Czytaj też: Twitter nadal tnie koszty. Odchodzi kolejna szefowa

Google ogłosił wtedy zmianę stosowanych dotąd praktyk.

(MAC, 23.12.2022)