Sejm odrzuca postulaty twórców  |  Spada zaufanie do mediów w Polsce  |  Co-CEO w firmie Better  |  Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Grudzień 05, 2022

Do sieci LifeTube dołączyło 21 twórców internetowych

W sieci LifeTube jest skupionych ponad 800 kanałów

Wśród kanałów YouTube, które rozpoczęły współpracę z LifeTube, są m.in. Kocham Gotować i Błażej Krajewski. Do sieci dołączył także profil Instagramowy Suchar Codzienny.

Do LifeTube (Grupa LTTM), agencji influencer marketingu i sieci partnerskiej dla influencerów, dołączyło 16 twórców internetowych, m.in. Błażej Krajewski, Bartosz Zalewski, Jan Wasilewski, Legendy i Klechdy Polskie. Dodatkowo pod skrzydła LifeTube powrócił Piotr Ogiński, twórca kanału Kocham Gotować oraz twórca Internetowy Suchar Codzienny, tworzący satyryczne treści na Facebooku i Instagramie.

Czytaj też: Totalizator Sportowy poszukuje agencji do influencer marketingu

Do LifeTube dołączyli także youtuberzy: Excel.iAdam, Michał Chmielarz, Ogrodowe Sprawy, Lekcje Geografii, Prawdziwa Chorwacja, Skull, SkibcusienkoTV, Kejs Kejt i Twój Ogrodnik. Poza tym w ramach współpracy z agencją Stand-up Comedy do LifeTube dołączyli też Filip Brymora, Paweł Chałupka, Kanał Komediowy, Gdyby nie Kolano oraz Tomek Kołecki.

W sieci LifeTube znajduje się ponad 800 kanałów, które miesięcznie generują około 1 mld wyświetleń i 5 mld minut czasu oglądania.

Czytaj też: K2 Holding spodziewa się, że rok 2022 będzie rekordowy dla spółki

(AMS, 05.12.2022)