Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Co-CEO w firmie Better  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: radio

Dział: RADIO

Dodano: Listopad 02, 2022

"Trójka literacka" wieczorami od poniedziałku do czwartku

Prowadzącym "Trójkę literacką" jest Tomasz Zapert (fot. Facebook.com/tomasz.zapert)

Nadawany do tej pory w niedziele program "Trójka literacka" od początku listopada Program III Polskiego Radia emituje przez cztery dni tygodnia – od poniedziałku do czwartku.

Zamiast 40 minut przerywanych muzyką w niedziele o godz. 14.05, program staje się częścią codziennych "Wieczorów z Trójką" (godz. 22.05). Audycje będą miały charakter dziesięciominutowych wywiadów z zaproszonymi wydawcami i pisarzami (nagrywane jednego dnia rozmowy zostają podzielone na odcinki).

Czytaj też: Maciej Orłoś znika z anteny Radia Nowy Świat

"Trójkę literacką" w poniedziałki, wtorki, środy i czwartki o 22.30 prowadzi Tomasz Zapert.

(MAC, 02.11.2022)