Grupa Eurozet wprowadza markę  |  Zezwolenia dla dziennikarzy na pobyt w strefie buforowej  |  Polskie Linie Lotnicze LOT planują przetarg  |  Polska Press przygotowała się na Euro 2024  |  TVP 1 zakończy emisję telenoweli  |  Nowa audycja filmowa w Radiu 357  |  Wakacje w radiu Tok FM  |  Najbardziej angażujący profil na Facebooku wśród wojewodów  |  Radio Płońsk może poszerzyć zasięg  |  Trwa nabór na studia dziennikarskie  |  GroupM podnosi prognozy  |  Globalny przetarg mediowy Volkswagena  |  BeDigital  |  Future.Company wprowadza ofertę dla agencji  |  Sprawa X przeciw Media Matters o zniesławienie  |  Amazon zapłaci prawie 200 mln dol. za naruszenie patentów  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 39 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Sierpień 09, 2022

Kinga Hankiewicz business development managerką w zespole Analytics Kantar

Kinga Hankiewicz ma wspierać zespół kompetencjami z zakresu analityki (fot. materiały prasowe)

Do Kantar Polska dołączyła Kinga Hankiewicz. Objęła pozycję business development managera w zespole Analytics.

Hankiewicz ma wspierać zespół kompetencjami z zakresu analityki z wykorzystaniem nowych technologii, w tym sztucznej inteligencji. Od ponad 10 lat obsługiwała klientów biznesowych jako account manager w Albedo Marketing – agencji marketingu zintegrowanego, a ostatnio na stanowisku agency account strategist w Google, gdzie wspierała agencje digitalowe w rozwoju biznesu ich kluczowych klientów.

Czytaj też: Saatchi & Saatchi awansuje 12 osób

(AMS, 09.08.2022)