O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Czerwiec 28, 2022

Pięcioro polskich jurorów w Global Best of the Best Effies

W jury Global Best of the Best Effies znalazło się pięcioro przedstawicieli branży marketingowej z Polski (fot. materiały prasowe)

W ramach drugiej edycji Global Best of the Best Effies w składzie jurorskim znalazło się pięcioro przedstawicieli branży marketingowej z Polski.

Global Best of the Best Effies ma na celu określenie najskuteczniejszych działań marketingowych minionego roku spośród wszystkich zwycięzców Grand i Gold Effie na całym świecie.

Wybierać je będzie kilkudziesięcioosobowe gremium, w tym pięcioro jurorów z Polski. Są to: Marta Życińska, vice president, marketing and communications, CEE Mastercard; Paweł Patkowski, brand & marketing communication director, Orange Polska; Anna Putts, director brand & content marketing Central Europe, HBO Europe; Inga Songin, regional marketing director PLEE, board of directors member, Reckitt Health and Nutrition; Arkadiusz Gwizdek, marketing director, Škoda Polska - Volkswagen Group Polska.

Obrady będą miały formę zdalną.

(AMS, 28.06.2022)