Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Co-CEO w firmie Better  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: PRASA

Dodano: Wrzesień 06, 2021

Centrum Prasowe PAP ruszyło po przerwie na modernizację

Centrum Prasowe PAP jest zlokalizowane w Warszawie, uruchomiono je w 2004 roku (screen Centrumprasowe.pap.pl)

Zamknięte przez dwa miesiące Centrum Prasowe Polskiej Agencji Prasowej od września organizuje konferencje i debaty w zmodernizowanych wnętrzach z multimedialnym sprzętem.

Salę otwartego po przerwie centrum konferencyjnego wyposażono w ściany wideo, systemy akustyczne i specjalistyczne oświetlenie, dopasowane do potrzeb operatorów kamer i fotografów. Zaprojektowano też udostępniany prelegentom VIP room.

Centrum Prasowe, oprócz organizacji konferencji i debat, oferuje merytoryczną pomoc w przygotowaniu spotkania, oprawy graficznej i promocji, a także obsługę medialną. Realizuje spotkania w formułach: stacjonarnej, hybrydowej oraz online.

(KRY, 06.09.2021)