Dziennikarka z zarzutami pomagania w szpiegostwie  |  Media tradycyjne najbardziej wiarygodne  |  BeDigital obsłuży markę  |  Co media w USA wytykają Kamali Harris?  |  Także Grupa Eurozet podnosi ceny  |  Zestawienie kanałów lifestylowych  |  Producent „Królowych życia” z mniejszym zyskiem  |  Przyszłość kolejnej serii programu Bogusława Wołoszańskiego  |  Odejście z „Pulsu Biznesu”  |  TVN Siedem i Player z kontynuacją reality show  |  Kanały Canal+ z Ligą Mistrzów UEFA w ofercie operatora  |  ViDoc TV rusza z emisją  |  Startuje siódma edycja Radio Akademii  |  TaniaKsiążka.pl przejmuje księgarnie  |  Orange utknął z przetargiem  |  Publicis Worldwide poszerza portfolio  |  Nowy klient agencji Altavia Kamikaze + K2  |  Locativo opracuje strategię  |  Instagram i Threads bez dostępu do serwisów informacyjnych w Australii  |  Sąd w Hongkongu odrzucił apelację Jimmy'ego Lai  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś aż 44 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Sierpień 13, 2024

17 firm mediowych chce promować jesienną ramówkę Telewizji Polskiej

Łączna wartość planowanych działań to ponad 5 mln zł (fot. materiały prasowe)

17 firm mediowych złożyło oferty w przetargu Telewizji Polskiej dotyczącym promocji jesiennej ramówki. Proces został podzielony na 10 części.

Przetarg będzie dotyczyć działań promocyjnych w prasie, kinach, OOH małego formatu, OOH dużego formatu, DOOH, transporcie miejskim, wideo, internecie, social mediach oraz influencer marketingu. Żaden z 17 podmiotów nie złożył oferty w każdej części przetargu.

Czytaj też: Magdalena Ogórek przez ponad sześć lat zarobiła w Telewizji Polskiej ok. 3 mln zł brutto

W konkursie ofert udział biorą: Universal McCann, Media Group, One House, Starcom, Euvic Media, Sigma Bis, Value Media, Ringier Axel Springer Polska, AMS, Stroer, Neolit Media, Screen Network, IMS, Wirtualna Polska Media, Mastermind Media, Fabryka Marketingu oraz Public Managemenet.

TVP planuje przeznaczyć na działania ok. 5 mln zł.

Czytaj też: Katarzyna Kasia i Jerzy Bralczyk porozmawiają o języku w TVP 2. Również o tym w TVP za PiS

(KAP, 13.08.2024)