Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Lipiec 09, 2024

Eliza Bujnowska przeszła z CCC do dentsu Polska. Zarządza 17-osobowym zespołem

Eliza Bujnowska występuje i uczestniczy w radach programowych konferencji Data Science Summit, Data Economy Congress, CDO Forum (fot. materiały prasowe)

Do dentsu Polska dołączyła Eliza Bujnowska i objęła stanowisko analytics & data science director.

W dentsu odpowiada za tworzenie i rozwój nowych produktów, usług dedykowanych klientom w obszarze Data oraz jakość obsługi w tym obszarze. Ponadto jest odpowiedzialna za realizację bieżących potrzeb klientów w zakresie AdOps, Digital Analytics i Data Science. Zarządza 17-osobowym zespołem i raportuje bezpośrednio do Marcina Dobrzynieckiego, chief delivery officera.

Czytaj też: Tomasz Jagiełło ponownie wybrany do zarządu The International Union of Cinemas

Eliza Bujnowska w ostatnim czasie związana była CCC, gdzie odpowiadała za Data&AI Hub, dostarczający wsparcie raportowo-analityczne oraz rozwiązania ML w obszarze customer intelligence.

(AMS, 09.07.2024)