Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Czerwiec 14, 2024

Kacper Kuszewski prowadzącym teleturniej muzyczny "Tak to leciało" w TVP 2

Teleturniej z Kacprem Kuszewskim jako prowadzącym oglądać będzie można jesienią w TVP 2 (fot. materiały prasowe)

Aktor Kacper Kuszewski został nowym gospodarzem teleturnieju muzycznego "Tak to leciało" w TVP 2.

Kuszewski zastąpił piosenkarza Sławomira Zapałę i jego żonę Magdalenę "Kajrę" Kajrowicz. Ruszyły nagrania do jesiennej edycji programu.

W programie pojawią się nowości, jak odświeżona scenografia, materiały filmowe i fotografie z prywatnych archiwów uczestników.

Teleturniej muzyczny "Tak to leciało" wrócił do TVP 2 jesienią 2022 roku. Wcześniej był emitowany od marca 2008 do maja 2012 roku. Program prowadził wtedy wokalista Maciej Miecznikowski.

Program oparty jest na amerykańskim formacie "Don’t Forget the Lyrics!", uczestnicy odgadują teksty piosenek.

(KOZ, 14.06.2024)