Spada zaufanie do mediów w Polsce  |  Co-CEO w firmie Better  |  Grupa Eurozet z nową dyrektorką  |  Muzyczny talent show w Netflixie  |  Wywiady Piotra Jędrzejka w Meloradiu  |  "Yellowstone" z Costnerem i "Belfer" ze Stuhrem  |  Nowi autorzy dołączają do portalu Holistic News  |  Nagrody im. Samuela Lindego  |  Legia najbardziej medialnym klubem, Lewandowski piłkarzem  |  Sztuczna inteligencja nie budzi zaufania  |  Account director w VerdeAgency  |  Dentsu tworzy centra  |  Zarząd AMS  |  Apple i Meta będą karane za nieprzestrzeganie przepisów UE  |  Proces Evana Gershkovicha przed rosyjskim sądem za zamkniętymi drzwiami  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Czerwiec 14, 2024

Kacper Kuszewski prowadzącym teleturniej muzyczny "Tak to leciało" w TVP 2

Teleturniej z Kacprem Kuszewskim jako prowadzącym oglądać będzie można jesienią w TVP 2 (fot. materiały prasowe)

Aktor Kacper Kuszewski został nowym gospodarzem teleturnieju muzycznego "Tak to leciało" w TVP 2.

Kuszewski zastąpił piosenkarza Sławomira Zapałę i jego żonę Magdalenę "Kajrę" Kajrowicz. Ruszyły nagrania do jesiennej edycji programu.

W programie pojawią się nowości, jak odświeżona scenografia, materiały filmowe i fotografie z prywatnych archiwów uczestników.

Teleturniej muzyczny "Tak to leciało" wrócił do TVP 2 jesienią 2022 roku. Wcześniej był emitowany od marca 2008 do maja 2012 roku. Program prowadził wtedy wokalista Maciej Miecznikowski.

Program oparty jest na amerykańskim formacie "Don’t Forget the Lyrics!", uczestnicy odgadują teksty piosenek.

(KOZ, 14.06.2024)