Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: RADIO

Dodano: Czerwiec 13, 2024

IAR ma korespondenta w Szczecinie. Został nim Rafał Molenda

Rafał Molenda do 2017 roku był dziennikarzem Radia Szczecin (screen: YouTube/Rafał Molenda)

Rafał Molenda został korespondentem Informacyjnej Agencji Radiowej Polskiego Radia w Szczecinie - dowiedział się "Presserwis".

Molenda w latach 2003-2017 był dziennikarzem Radia Szczecin. Przedstawiał serwisy informacyjne. Później odszedł z mediów.

IAR ma również korespondenta w Krakowie, jest nim Paweł Pawlica. Agencja bez zmian współpracuje z regionalnymi rozgłośniami publicznymi, w tym z Radiem Szczecin i Radiem Kraków.

(KOZ, 13.06.2024)