Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Czerwiec 13, 2024

TVP: w internecie mecze TVP Sport z alternatywnymi streamami i komentarzem do wyboru

Użytkownicy będą mogli wybrać również preferowany komentarz (fot. materiały prasowe)

Na stronie Tvpsport.pl, w aplikacji mobilnej TVP Sport i na Smart TV będą dostępne alternatywne streamy meczów Euro 2024.

Oprócz przekazu głównego, równoległego z anteną, dostępne mają być również transmisje w technologii hawk-eye (dzięki specjalnej nakładce będzie można śledzić szczegółowe statystyki w czasie rzeczywistym), z atmosferą stadionu oraz z kamerą trenerską.

Użytkownicy będą mogli wybrać również preferowany komentarz: polski, angielski, audiodeskrypcję lub transmisje bez komentarza.

Mistrzostwa Europy w piłce nożnej rozpoczną się w piątek 14 czerwca i potrwają do 14 lipca.

(KOZ, 13.06.2024)