O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Maj 24, 2024

Anna Nowak-Ibisz z programem o sprzątaniu. Emisja w TVN Style

W wiosennej ramówce TVN Style Anna Nowak-Ibisz prowadzi program pt. "Anka testuje internety" (fot. materiały prasowe)

Ruszył casting do nowego programu TVN Style o roboczym tytule "Mistrzowie sprzątania".

Casting prowadzony jest drogą internetową. "Czujecie, że w sprzątaniu nie macie sobie równych? Chcecie nauczyć sprzątania swojego partnera, dziecko, wnuka, współlokatora, przyjaciela czy sąsiada? Jeśli tak, to koniecznie zgłoście się na casting do nowego programu TVN Style, w którym Anna Nowak-Ibisz oceni porządkowe umiejętności dwuosobowych drużyn i wybierze prawdziwych mistrzów sprzątania" - poinformowano na stronie castingowej.

Zobacz także: Grand Press Photo 2024. Na scenie mnóstwo gwiazd fotografii. Zobaczcie zdjęcia

Nie podano daty premiery programu.

Anna Nowak-Ibisz w wiosennej ramówce TVN Style prowadzi program pt. "Anka testuje internety". Wcześniej była też gospodynią "Zawodowej Anki", a przez wiele lat programu "Pani Gadżet".

(MNIE, 24.05.2024)