O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Luty 23, 2024

Do TVP Info wróci program Marka Czyża "Bez retuszu". Już go znamy

Marek Czyż powrócił do TVP po kilkuletniej przerwie (fot. materiały prasowe)

3 marca na antenę TVP Info powróci program Marka Czyża "Bez retuszu".

Do programu będą zapraszani m.in. politycy, przedsiębiorcy i publicyści. Producenci "Bez retuszu" będą również obecni na ulicach polskich miast i wsi, przeprowadzając sondy.

Czytaj też: Radio Kraków nie ma pieniędzy, więc sprzedało swój fortepian za milion złotych

W czasie programu widzowie będą mogli wysyłać komentarze w formie SMS lub w social mediach. Cykl będzie realizowany z udziałem publiczności w studiu i nadawany w niedziele o 20.40.

Marek Czyż powrócił do TVP w grudniu po kilkuletniej przerwie. Prowadzi m.in. serwis "19.30". Z kolei "Bez retuszu" nadawano już w latach 2014-2018. Program prowadził Marek Czyż, a później m.in. Michał Adamczyk.

(MNIE, 23.02.2024)