Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: INTERNET

Dodano: Wrzesień 28, 2023

Rusza podcast Aleksandry Pawlickiej z "Newsweeka" i Arlety Zalewskiej z "Faktów" TVN

Pierwszy odcinek podcastu zostanie udostepniony w czwartek 28 września (fot. materiały prasowe)

W czwartek rusza podcast "Wybory kobiet", który prowadzą Aleksandra Pawlicka z "Newsweeka" i Arleta Zalewska z "Faktów" TVN.

Autorki mają analizować bieżące wydarzenia polityczne i zastanowią się nad ich wpływem na życie Polek i Polaków. Odpowiedzą na pytanie, jakie konsekwencje dla codziennego życia obywatelek i obywateli niosą decyzje i działania zarówno władzy, jak i opozycji.

Dziennikarki nie tylko analizują i komentują wydarzenia polityczne, ale poprowadzą też wywiady z kobietami zaangażowanymi w politykę.

Podcast "Wybory kobiet" dostępny będzie na stronie głównej Onetu, serwisach Newsweek.pl i Tvn24.pl, a także w Onet Audio i TVN 24 Go. Premierowe odcinki pojawiać się mają co czwartek.

(KOZ, 28.09.2023)