Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: PRASA

Dodano: Czerwiec 01, 2023

Agnieszka Siewiereniuk-Maciorowska pożegnała się z Polska Press

Siewiereniuk-Maciorowska trafiła do Polska Press w październiku 2021 roku - po przejęciu koncernu przez Orlen (Fot. Wojciech Olkuśnik/East News)

Wicenaczelna wydawanych w Białymstoku "Kuriera Porannego" i "Gazety Współczesnej" pożegnała się z Polska Press.

"Chciałam przekazać, że z dniem dzisiejszym zakończyłam pracę w Polska Press na swoją prośbę. Moja prośba została zaakceptowana. Serdecznie dziękuję całemu zespołowi i wszystkim, z którymi dane mi było współpracować" - napisała na Twitterze Agnieszka Siewiereniuk-Maciorowska.

Siewiereniuk-Maciorowska była wicenaczelną "Kuriera Porannego" i "Gazety Współczesnej" i jednocześnie prowadziła własne internetowe serwisy Dzień Dobry Białystok i Fakty Białystok. Od połowy kwietnia 2023 roku współprowadzi z Jarosławem Jakimowiczem program "W kontrze" na antenie TVP Info. Wcześniej była komentatorką tej stacji.

Siewiereniuk-Maciorowska trafiła do Polska Press w październiku 2021 roku - po przejęciu koncernu przez Orlen.

(PAR, 01.06.2023)