Finanse Telewizji Polsat  |  Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: reklama

Dział: REKLAMA

Dodano: Maj 30, 2023

Radek Miklaszewski, były manager BBDO Warszawa, w agencji Czteryczwarte Brand Design

Radek Miklaszewski odpowiada za rozwój agencji Czteryczwarte Brand Design i Ambasada (fot. materiały prasowe)

Radek Miklaszewski, ostatnio business development director w Grupie BBDO Warszawa/Molecular (obecnie Molecular Worldwide), w agencji Czteryczwarte Brand Design objął stanowisko chief of development.

Miklaszewski odpowiada za rozwój Czteryczwarte Brand Design oraz agencji Ambasada, tworzących grupę.

Jako business development director w BBDO Warszawa tworzył strategię rozwoju biznesu, pozyskiwał klientów oraz zajmował się działaniami marketingowymi agencji. Do Grupy BBDO Warszawa/Molecular dołączył jesienią 2019 roku. Wcześniej był związany z agencją Directors. Pełnił też funkcje zarządcze m.in. w Omnicom (OMD i TBWA) i Walk.

(AMS, 30.05.2023)