Dział: PRASA

Dodano: Maj 24, 2023

Polska Press Grupa uruchomiła portal plotkarski. "Mamy doświadczonego redaktora"

Debiutowi portalu towarzyszy kampania reklamowa "Twój nowy kontakt ze światem gwiazd!" (fot. materiały prasowe)

Polska Press Grupa uruchomiła portal rozrywkowy Shownews.pl z artykułami na temat świata popkultury i showbiznesu.

"Nasi dziennikarze będą wszędzie tam, gdzie w świecie show-biznesu będzie działo się coś ważnego. Mamy w swoich szeregach doświadczonego redaktora - Sławomira Kowalskiego, który doskonale zna się na tej branży i wie, jak zarządzać redakcją portalu o tej tematyce. Jestem przekonana, że w niedalekiej przyszłości Shownews.pl będzie pierwszym wyborem dla czytelników, którzy poszukują najnowszych, sprawdzonych informacji na temat gwiazd i celebrytów" – mówi cytowana w komunikacie Dorota Kania, członkini zarządu i redaktorka naczelna Polska Press Grupy.