Szefowa redakcji publicystyki Radia 357  |  Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR poszukuje dyrektora  |  Dokument "Król Zanzibaru" w Playerze  |  Muzycy w programie Spotify wspierającym wschodzące talenty w Polsce  |  Instytut Książki z nową dyrekcją i planami  |  Pierwsze wydanie specjalne "Świata Wiedzy Extra"  |  Zgłoszenia do nagrody "Ślad" im. bpa Jana Chrapka  |  Do sprzedaży trafił Pomocnik Historyczny "Polityki"  |  Consumer and digital director w Castoramie  |  Spoty dla KPRM  |  Warszawa poszukuje agencji reklamowej  |  Unilever wraca do telewizji z kampanią  |  Warner Bros. Discovery zatrudnia byłego sekretarza prasowego Białego Domu  |  Australijska dziennikarka, która siedziała w więzieniu, nie została dopuszczona przed kamery  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 41 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: REKLAMA

Dodano: Marzec 15, 2023

Michał Sosiński dołącza do zespołu FCB&theMilkman

Michał Sosiński ma wzmacnić dział kreatywny i designu (fot. materiały prasowe)

Michał Sosiński obejmie stanowisko senior art director w agencji FCB&theMilkman, wzmacniając dział kreatywny i designu.

Sosiński ostatnio pracował w Walk Creative, a wcześniej w agencjach FCB Bridge2Fun i Grey Group. Tworzył komunikację wizualną takich marek, jak Santander, Showmax, T-Mobile Electronic Beats, Black Red White, Złote Tarasy, Posnania, KGHM Polska Miedź.

(AMS, 15.03.2023)