Szefowa redakcji publicystyki Radia 357  |  Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR poszukuje dyrektora  |  Dokument "Król Zanzibaru" w Playerze  |  Muzycy w programie Spotify wspierającym wschodzące talenty w Polsce  |  Instytut Książki z nową dyrekcją i planami  |  Pierwsze wydanie specjalne "Świata Wiedzy Extra"  |  Zgłoszenia do nagrody "Ślad" im. bpa Jana Chrapka  |  Do sprzedaży trafił Pomocnik Historyczny "Polityki"  |  Consumer and digital director w Castoramie  |  Spoty dla KPRM  |  Warszawa poszukuje agencji reklamowej  |  Unilever wraca do telewizji z kampanią  |  Warner Bros. Discovery zatrudnia byłego sekretarza prasowego Białego Domu  |  Australijska dziennikarka, która siedziała w więzieniu, nie została dopuszczona przed kamery  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 41 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Dział: RADIO

Dodano: Styczeń 05, 2023

Po niemal 23 latach z Polskiego Radia odeszła Małgorzata Cegielska. Przeszła do Grupy ZPR Media

Małgorzata Cegielska objęła stanowisko dyrektorki działu klienckiego w dziale sprzedaży krajowej Time (fot. materiały prasowe)

Z agencją reklamy Polskiego Radia po blisko 23 latach rozstała się zastępczyni dyrektora Małgorzata Cegielska. Przeszła do Grupy ZPR Media, zastępując Agnieszkę Muszyńską.

Małgorzata Cegielska objęła stanowisko dyrektorki działu klienckiego w dziale sprzedaży krajowej Time SA. Odpowiada za obsługę kluczowych klientów bezpośrednich w zakresie radia, internetu i akcji crossmediowych. Dotychczas tę funkcję pełniła Agnieszka Muszyńska, która z końcem 2022 roku odeszła z Grupy ZPR Media; z firmą związana była od 2010 roku.

- Dostałam interesującą ofertę pracy i z niej skorzystałam - mówi "Presserwisowi" Małgorzata Cegielska.

W agencji reklamy Polskiego Radia Małgorzata Cegielska pracowała od lutego 2000 roku. W 2008 roku została zastępczynią szefa działu sprzedaży, następnie była jego dyrektorką, a w 2016 roku objęła stanowisko zastępczyni dyrektora agencji.

Z kolei Anna Jagiełło, dyrektorka działu agencyjnego ds. radia, magazynów i internetu, awansowała na zastępczynię dyrektora działu handlowego ds. sprzedaży krajowej Jacka Kapeli. Odpowiada za koordynację i wyniki sprzedaży działu agencyjnego i działu klienckiego. Jagiełło z Time związana jest od 2006 roku.

(KOZ, 05.01.2023)