Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: internet

Dział: IMPREZY

Dodano: Grudzień 14, 2022

Grand Press 2022 od kulis. Tam zawsze sporo się dzieje. Zobaczcie zdjęcia

Po gali Grand Press 2022, która odbyła się w Muzeum Historii Żydów Polskich Polin w Warszawie, przyszedł czas na rozmowy, spotkania i świętowanie

Szymon Jadczak, dziennikarz śledczy Wirtualnej Polski, otrzymał tytuł Dziennikarza Roku 2022. Podczas wtorkowej gali, która odbyła się w Muzeum Historii Żydów Polskich Polin w Warszawie, poznaliśmy też laureatów nagród Grand Press za najlepsze materiały dziennikarskie. Zobaczcie zdjęcia z kuluarów - niektórzy twierdzą, że najważniejsze rzeczy dzieją się na scenie GP, ale najciekawsze - na bankiecie.

Zdjęcia z części nieoficjalnej GP poniżej, natomiast pod tymi linkami inne ważne informacje:

Tutaj: relacja z gali, wszyscy nagrodzeni Grand Pressami w poszczególnych kategoriach
***
Tutaj nagrodzeni nagrodami specjalnymi: Nagroda im. B. Tomaszewskiego, Grand Press Digital, Grand Press Economy
***
Tutaj: „Migot. Z krańca Grenlandii” Ilony Wiśniewskiej Książką Reporterską Roku