Z TVP do TV Republika. Był pierwszym Polakiem w USA bez wizy w "Wiadomościach"  |  Pięć agencji w przetargu PKO BP  |  Wycena akcji Agory  |  Grupa TVP straciła  |  Naziemna Antena HD zwiększa  |  Finałowy sezon serialu "Szadź"  |  Grupa Gemius  |  Naziemny ViDoc TV chce poszerzyć zasięg  |  Wydawca "Gazety Olsztyńskiej"  |  Drugi sezon "Zatoki szpiegów"  |  "Królowie" w ramówce TVP  |  Grey Group i Artegence z kontraktem  |  Publicis będzie zarządzać  |  Change Serviceplan wprowadza  |  Szef Axel Springer rozmawia na temat podziału firmy  |  Australia pod groźbą kar będzie wymagać aktywnej walki z dezinformacją  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 37 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: programy telewizyjne

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Listopad 10, 2022

Canal+ Online z serialem dokumentalnym "Piłkarze na podsłuchu"

W produkcję zaangażowano ok. 70 zawodników z klubów piłkarskiej PKO BP Ekstraklasy (fot. materiały prasowe)

Serwis streamingowy Canal+ Online (Canal+ Polska) pokaże serial dokumentalny "Piłkarze na podsłuchu". Jego premierę zaplanowano na 19 listopada.

W produkcję zaangażowano ok. 70 zawodników z klubów piłkarskiej PKO BP Ekstraklasy, których głos nagrywano w trakcie rozgrywanych przez nich meczów, ale też w przerwach i po zakończeniu spotkań. Dzięki nowej produkcji widzowie dowiedzą się, jak wygląda komunikacja zawodników na boisku, której nie słychać podczas transmisji.

Czytaj też: Platforma Canal+ włączy kanał TVP 4K z meczami piłkarskiego mundialu

Serial zrealizowała ekipa pod kierunkiem reżysera Macieja Klimka. Canal+ nie podaje jeszcze, ile odcinków cyklu pokaże.

Wcześniej Canal+ Sport pokazywał serial "Sędziowie", w którym można było m.in. usłyszeć głos arbitrów pracujących podczas meczów piłkarskiej PKO BP Ekstraklasy.

(MNIE, 10.11.2022)