Szefowa redakcji publicystyki Radia 357  |  Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR poszukuje dyrektora  |  Dokument "Król Zanzibaru" w Playerze  |  Muzycy w programie Spotify wspierającym wschodzące talenty w Polsce  |  Instytut Książki z nową dyrekcją i planami  |  Pierwsze wydanie specjalne "Świata Wiedzy Extra"  |  Zgłoszenia do nagrody "Ślad" im. bpa Jana Chrapka  |  Do sprzedaży trafił Pomocnik Historyczny "Polityki"  |  Consumer and digital director w Castoramie  |  Spoty dla KPRM  |  Warszawa poszukuje agencji reklamowej  |  Unilever wraca do telewizji z kampanią  |  Warner Bros. Discovery zatrudnia byłego sekretarza prasowego Białego Domu  |  Australijska dziennikarka, która siedziała w więzieniu, nie została dopuszczona przed kamery  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 41 newsów ze świata mediów i reklamy  |

Temat: telewizja

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Październik 10, 2022

Sylwia Szczęsna prowadzącą boczne wydania "Wiadomości" w TVP 1

Boczne wydania "Wiadomości" są nadawane w dni powszednie o 8, 12 i 15 (screen: Wiadomosci.tvp.pl)

Reporterka Sylwia Szczęsna zadebiutowała w roli prowadzącej tzw. boczne wydania "Wiadomości" w TVP 1.

Z informacji "Presserwisu" wynika, że Szczęsna na stałe dołączyła do grona gospodarzy tych wydań. Wcześniej wśród ich prowadzących była Agnieszka Oszczyk, która przeszła do ekipy prezenterów "Panoramy" w TVP 2.

Czytaj też: KRRiT w nowym składzie zaczyna pracę. Dziś wybór przewodniczącego

Sylwia Szczęsna od marca 2014 jest reporterką "Wiadomości". Pracę w mediach rozpoczęła w białostockiej rozgłośni Radio Akadera. Następnie pracowała m.in. jako reporterka w Programie I Polskiego Radia.

Boczne wydania "Wiadomości" są nadawane w dni powszednie o 8, 12 i 15.

Czytaj też: Renata Kim żąda od Wojciecha Staszewskiego przeprosin i usunięcia postu o mobbingu

(MNIE, 10.10.2022)