Program Romana Czejarka w TVP Info  |  Energa Obrót wybierze agencję  |  Polska spółka A+E Networks zwiększyła zysk  |  Drugi sezon serialu „Krucjata” w TVP 2  |  Zestawienie wydawców portali horyzontalnych – WP, RASP, Polsat Interia  |  Onet rusza z nowym formatem  |  Zwycięzca Biegu Katorżnika w kategorii dziennikarzy  |  Województwo Wielkopolskie szuka  |  Brief me nową agencją  |  Rzecznik prasowy DB Cargo Polska  |  Platige Image zaprezentowała zwiastun CGI  |  Murdoch rozważa sprzedaż australijskiej spółki Foxtel  |  Platforma X na 10 dni zablokowana w Wenezueli przez prezydenta Maduro  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: programy telewizyjne

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Marzec 03, 2022

TVP 2 odwołuje "Kabaret. Super show Dwójki"

Nowe odcinki miały być pokazywane od najbliższej niedzieli (screen Vod.tvp.pl)

Telewizja Polska odwołała emisję nowego sezonu programu "Kabaret. Super show Dwójki".

Nowe odcinki programu kabaretowego miały być pokazywane w telewizyjnej Dwójce od najbliższego weekendu w niedziele o 20.

Czytaj też: Polsat News, TVN 24 i TVP Info nadal nadają na żywo całą dobę

- Potwierdzamy, że TVP 2 nie wyemituje programu "Kabaret. Super show Dwójki" - informuje "Presserwis" biuro prasowe TVP. Decyzja telewizji publicznej związana jest z wojną w Ukrainie.

(KOZ, 03.03.2022)