Dział: REKLAMA

Dodano: Listopad 24, 2021

Papaya Films wzmacnia zespoły Legal oraz Talent Management

Katarzyna Korcz zasili szeregi zespołu Talent Management (fot. materiały prasowe)

Katarzyna Korcz, Maria Smorszczewska i Marta Cyran-Lubieniecka dołączyły do zespołu Papaya Films.

Korcz zasili szeregi zespołu Talent Management, a do działu prawnego dołączają Cyran-Lubieniecka oraz Smorszczewska.

Korcz do Warszawy przeprowadziła się z Londynu, gdzie spędziła ostatnie cztery lata, studiując marketing na Uniwersytecie Westministerskim oraz pracując w Fashion Crossover London jako PR & marketing manager. W zespole Papaya zajmie się kwestiami formalnymi, organizacyjnymi oraz promocyjnymi twórców.

Marta Cyran-Lubieniecka przez ostatnie pięć lat związana była z grupą FireFly jako doradca zarządu ds. prawnych. Działa też jako PR manager m.in. w Stowarzyszeniu Filmowców Polskich ZAPA. W Papaya Films zajmie się kwestiami rozszerzeń praw autorskich, współpracując z zespołem produkcyjnym, talent managementem oraz konkursem Papaya Young Directors.

Maria Smorszczewska, która przez ostatnie trzy lata była związana z EY Doradztwo Podatkowe, wesprze dział prawny w sprawach bieżących.

(AMS, 24.11.2021)