O odejściu Pacewicza ze stanowiska naczelnego OKO.press  |  Izba Wydawców Prasy z apelem do marszałka Hołowni  |  Totalizator Sportowy unieważnia  |  Cięcia w ośrodku produkcji telewizyjnej TVP  |  Polskie Badania Internetu z zyskiem  |  Oglądalność serialu "Pierwsza miłość" w Polsacie  |  TVP przeniosła produkcję "Jednego z dziesięciu"  |  Pilot WP zawiesił emisję  |  Czwarty sezon serialu Canal+ "The Office PL"  |  Red Carpet Media Group rusza z kanałem  |  Justyna Steczkowska jurorką  |  Orlen nadal nie wybrał  |  Coca-Cola HBC Polska nowym klientem  |  One House ze stałą obsługą  |  Kierownik ds. public affairs w Play  |  EFJ apeluje o nałożenie kar na Słowację  |  Netflix z reklamami ma w tym roku osiągnąć 950 mln dol. przychodów  |  Zaczynają wpływać oferty kupna Telegraph Media Group  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Dział: TELEWIZJA

Dodano: Maj 21, 2021

Goście ponownie w studiu TVN 24

Andrzej Morozowski w czwartek rozmawiał już ze swoimi gośćmi w studiu (screen Go.tvn24.pl)

TVN 24 ponownie zaczął zapraszać gości swoich programów publicystycznych do studia.

W czwartek goście w "Tak jest" Andrzeja Morozowskiego i "Kropce nad i" Moniki Olejnik byli już w studiu, a nie zdalnie. Od niedzieli będą się pojawiać już stacjonarnie także w programach Konrada Piaseckiego ("Kawa na ławę" i "Rozmowa Piaseckiego").

TVN 24, podobnie jak inne stacje, zrezygnował z zapraszania gości do studia w marcu 2020 roku w związku z rozprzestrzenianiem się koronawirusa. Wrócili oni pod koniec czerwca i byli obecni do początku października.

(KOZ, 21.05.2021)