Dział: REKLAMA

Dodano: Czerwiec 09, 2016

Marek Kamiński ambasadorem kampanii marki Siemens

Marek Kamiński w kampanii marki Siemens

Pod hasłem „Kocham to!” ruszyła kampania marki Siemensa (BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego) obejmująca wszystkie grupy produktowe AGD marki.

Osią kampanii jest konkurs konsumencki. Jego ambasadorem został podróżnik Marek Kamiński. Zachęca on konsumentów do dzielenia się swoimi pasjami poprzez stronę Kocham-to.pl. Najciekawsze materiały nagradzane będą sprzętem AGD marki Siemens. Kampania obejmuje Internet (konkurs jest promowany m.in. na portalach i w serwisach poświęconych kulinariom, sztuce, designowi, podróżom). Wsparciem będą działania w mediach społecznościowych. Konkurs promować będą również popularni blogerzy i przy wykorzystaniu sieci indaHash na Instagramie informacja o nim dotrzeć ma do najbardziej wpływowych użytkowników mediów społecznościowych. Kampania „Kocham to!” będzie także obecna w prasie. Wspierana ma być przez działania PR i potrwa do końca sierpnia br.
Kampania została przygotowana przez BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego i agencję HyperCrew. Za obsługę mediową odpowiada ACR Media.

(AMS, 09.06.2016)