Główne polskie dzienniki nie zdążyły  |  Wypłaty honorariów za "Reset"  |  Agencja 5BONSAI wygrała przetarg  |  Marketing wspierający LGBT i równość wciąż kontrowersyjny  |  Multimedia Polska zmienia model biznesowy  |  Yieldbird Agory na minusie  |  Spółka Inbornmedia  |  Cennik TVN na sierpień  |  Jaki program będzie nadawany w paśmie "Milionerów"?  |  MTV nie rezygnuje  |  Wydawca "Nowej Trybuny Opolskiej"  |  Program w TVN Siedem od końca sierpnia  |  Kampania dla Mlekpolu  |  Pięć agencji w przetargu  |  Rzecznik prasowy GIS  |  Sto pytań do Disneya i Reliance w sprawie ich fuzji  |  Hunter Biden wycofuje pozew przeciwko Fox News  |  Dziennikarka Radia Wolna Europa skazana w Rosji na sześć i pół roku więzienia  |  Zapraszamy do newslettera "Presserwis" – dziś 34 newsy ze świata mediów i reklamy  |

Temat: media narodowe

Dział: RADIO

Dodano: Maj 19, 2016

Tomasz Zimoch do poseł Joanny Lichockiej: "Mogłaby się Pani nauczyć choćby właściwego korzystania z... przepony"

Po tym jak poseł PiS Joanna Lichocka (była dziennikarka) skrytykowała Tomasza Zimocha za wywiad dla "Dziennika Gazety Prawnej" komentator sportowy odpowiedział jej na Facebooku.

Joanna Lichocka na Niezalezna.pl napisała, że "w mediach publicznych kariery robili tylko ci, którzy identyfikują się z partiami układu". Partiami układu są dla niej: PO, Nowoczesna, PSL i SLD. Dodała, że dotyczyło to wszystkich, także komentatorów sportowych. "Nie było niemal wyjątków. Tomasz Zimoch, jak sam opowiada, syn pierwszego, powołanego u schyłku PRL-u przewodniczącego Krajowej Rady Sądownictwa, jest tej zasady znakomitym przykładem" - napisała posłanka.

(GK, 19.05.2016)