Na Press.pl na bieżąco najważniejsze newsy o mediach i reklamie  |  Z pełnym wydaniem newslettera "Presserwis" wracamy na Państwa skrzynki w poniedziałek  |  Masz już "Presserwis"? To codzienny newsletter, który dostaniesz rano na swoją skrzynkę pocztową  |  Publikujemy tam kilkadziesiąt mniejszych i większych materiałów o mediach i reklamie – newsów, analiz, opinii  |  To tematy, o których potem mówią inni  |  Możesz zamówić "Presserwis" – kliknij tutaj  |

Dział: KOMUNIKATY PRASOWE

Dodano: Listopad 16, 2015

IMS po raz trzeci z tytułem Lidera Przedsiębiorczości

Firma IMS zwyciężyła trzeci rok z rzędu w konkursie Lider Przedsiębiorczości w kategorii „Małe przedsiębiorstwa”. Tytuł ten otrzymują firmy wyróżniające się aktywnością na rynku, innowacyjnością, konkurencyjnością, a także dynamizmem w rozwoju. IMS po raz kolejny spełnił te warunki, utrzymując się od lat na pozycji lidera rynku usług marketingu sensorycznego.

IMS S.A. jest europejskim liderem marketingu sensorycznego, dostarcza usługi, które efektywnie wpływają na atrakcyjność miejsc sprzedaży, a także usługi medialne jako ogólnopolskie medium reklamy in-store. Działania Spółki skupiają się na trzech głównych obszarach: audiomarketing, aromamarketing oraz Digital Signage. Jury konkursu Lider Przedsiębiorczości doceniło IMS za konsekwentne budowanie wizerunku marki eksperckiej i innowacyjnej, działającej w oparciu o unikalną wiedzę na temat rynku i konsumentów, usług i mediów.

Dnia 28 października w siedzibie Giełdy Papierów Wartościowych odbyło się uroczyste wręczenie nagród. W imieniu IMS nagrodę odebrał Wojciech Grendziński, Wiceprezes Zarządu. Konkurs Lider Przedsiębiorczości jest organizowany od 1994 roku przez Fundację Małych i Średnich Przedsiębiorstw.

Więcej informacji na temat IMS: www.ims.fm

Dodatkowych informacji udziela:
Marzena Żeligowska