Dział: PRASA

Dodano: Listopad 14, 2013

Narzędzia:

Drukuj

Drukuj

"SlowLife Food & Garden" z nowym naczelnym i odświeżoną formułą

Maciej Roik zastąpił Marka Jerzaka na stanowisku redaktora naczelnego dwumiesięcznika "SlowLife Food & Garden" (Top Media & Publishing House). Samo pismo zmieniło formułę.

Teraz na temat tzw. slow life, czyli spokojnego trybu życia, będą na jego łamach wypowiadać się znani ludzie. W bieżącym numerze jest to m.in. Piotr Najsztub. Poza tym wydanie zawiera np. kulinarne porady prowadzącego "Top Chef" Grzegorza Łapanowskiego.
Magazyn "SlowLife Food & Garden" ma zasięg ogólnopolski, pojawił się na rynku w październiku 2011 roku. Obecnie wydawany jest w nakładzie 40 tys. egz., a jego cena to 5 zł.

(MAL, 14.11.2013)

* Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl + Enter
Pressletter
Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce zgadzasz się na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Dodatkowo, korzystając ze strony, akceptujesz klauzulę przetwarzania danych osobowych. Więcej informacji w Regulaminie.